2.5.10

Fenerbahçee çok pis koyar (FB:2 / es-es:0)


Fazla saha içi olaylara girmeyi sevmem ama izleyebildiğim kadarıyla sahada şampiyonluğu gerçekten isteyen bi takım vardı ki zaten alacaklar Allah'ın izniyle şampiyonluğu , bu taraftar oldğu sürece önümüzde kimse duramaz a.q

Dün stadta çok güzel bir tribün vardı her hafta yeni bir beste veya bir başka besteyi değiştrerek tribün aleminearmağan eden Fenerbahçe tribünleri bugünde yaptı yapacağını ve "seni sevmek deli gibi yürek ister" bestesinin lay lay kısımlarını söyleyerek ardından ŞAMPİYON diye bağırmamız çok güzel olmuştur. TT'de yapılan kareoda mükkemmeldi ben maraton A tribününden gol yazdğını anlayabildim kartonlarda normal böyle şeylere kafam biraz geç basar ama :)

DÜn gecenin bana göre iki önemli olayı vardı biri "bestemiz" ötekisi ise "kareo" , nasılmı şöyle ;
"la la la la lay lay la la lay lay şampiyon" bestesinin melodsi bizim "seni sevmek deli gibi ..." bestesinin melodisi o besteyi bizden ilk araklayanlar kimler , şimdi şampiyonluk için kapıştğımız bursa , onlara bizden çaldıkları ile ŞAMPİYON diye bağırmamız tribün adına ayrı ve manidar bir ders , futbol adına ayrı ve manidar bir ders oldu.



2. önemli olay ise koreodaki olaydı , hatırlarsanız Sefa Abinin trt'de yayınlanan NASILSINIZ? adlı programa çıktığında orada bulunan eskişehir tribün liderinin(!) tatar mustafamı neyse işte o lavuğun , Fenerbahçe tribünleri koreografilerini profesyonel şirketlere yaptırıyor demişti gerçi Sefa Abi orda çocuklar gece gündüz uğreşıyor onları yapmak için dedi ama anlayana.



İşte tam bu olayların üstünden fazla geçmeden bize rakip oldular ve o kamiller ordusuna tamda 1 mayısta neyin ne olduğunu güzelmi güzel bir koreo ile gösterdik , işte saydığım bu açılardan son derece güzel bir maç ve tribün oldu.


Not : Başlık ismide yeni bestemize ait "bu faulye 7,5 lira" melodisi ile yazılan ve dün söylediğimiz Fenerbahçee çok pis koyar bestesi :)



0 yorum:

Yorum Gönder